18. dec, 2016

2017 ser ut att bli ett spännande år!

Oj nu var det länge sen jag skrev något här! Det har hänt mycket sen sist, i somras var jag med på Textil Gotlands utställning "Upp i det blå" och fick vara med om det fantastiska att all mina tre alster såldes första dagen! Det var verkligen så kul! Gotlands konstförening köpte tavlan "A little piece of Heaven" och klänningen och sjalen gick till två kvinnor som verkligen passade till sina respektive plagg! Jag hoppas att de haft mycken glädje av dem!

Efter sommarens Kreatov var jag väldigt inspirerad att jobba med havsdjur och havsscener. Trenden fortsatte under en kurs för Jill Denton hos May Hvistendahl på Kragerö. Så under hösten har det blivit flera fiskar och havsmotiv.

Nästa år ser ut att bjuda på mycket spännande, dels skall jag deltaga som en av sex svenskar på den finska tovningsföreningen Filtti´s utställning  "Northern Landscape" med anledning av att Finland firar 100 år som självständig nation. Det är verkligen en ära, det kommer att vara deltagare från alla de skandinaviska länderna.

Dessutom har Textil Gotland sin årliga utställning som även i år blir i Abbottens hus i Roma Kloster. Vi kommer nu att på prov hyra huset under hela 2017 för att se om det går att finansiera det med uthyrning som galleri och popup shop, i första hand bland oss medlemmar. Jag är med och organiserar det hela så ev kan det bli en veckas utställning till där. Kanske det finns fler som vill vara med?

Så nu hoppas jag på att kreativiteten skall fortsätta flöda under våren!